Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державна служба України з надзвичайних ситуацій

26 Лютого, 2024 р., 08:37
Чадний газ – невидимий та беззапаховий ворог, який може забрати життя без попередження. Якщо ви попали в його пасту і не знаєте, як діяти в такій ситуації? Ось вам декілька важливих порад: не залишайте газові прилади увімкненими без нагляду; використовуйте лише прилади, які призначені для обігріву приміщення; регулярно перевіряйте газове обладнання та вентиляційні канали; завжди відчиняйте заслінку в пічці чи комині, якщо використовуєте пічне опалення; не встановлюйте електровитяжку та газову колонку в одному приміщенні; часто провітрюйте приміщення з газовими приладами; встановіть прилад для визначення концентрації чадного газу; не спалюйте нічого в пічці чи каміні без вентиляції; уникайте використання генератора або бензинових двигунів близько до будинку. Бережіть себе та своїх рідних! У випадку надзвичайної ситуації терміново телефонуйте по лінії  101 або 112
26 Лютого, 2024 р., 08:33
Рятувальники Білоцерківського району для команди Руху юних рятувальників Сквирського академічного ліцею провели профілактичні бесіди в класі безпеки. Під час уроку юним рятувальника розповідали про дотримання правил безпеки у разі виявлення небезпечних знахідок, оскільки такі можуть бути вибухонебезпечними, також нагадали основні правила пожежної безпеки в різних життєвих ситуаціях. ДЮРПівцям дуже сподобався такий формат уроку, кожен з них мав змогу розповісти  історії, пов'язані із безпекою у власному житті. Наприкінці заходу всі дружно повторили номери виклику екстрених служб та пообіцяли працівникам ДСНС дотримуватися правил безпеки, будучи  відповідальними як вдома так і на вулиці.
26 Лютого, 2024 р., 08:32
Що потрібно знати про мінну безпеку?
21 Лютого, 2024 р., 09:18
Працівниками Білоцерківського РУ проведено протипожежний інструктаж для працівників Сквирського РП ПрАТ '' ДТЕК Київські регіональні електромережі''. Трудовий колектив дізнався про найпоширеніші причини виникнення пожеж, серед яких: необережне поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації систем опалення, електрообладнання тощо. Окрему увагу фахівці ДСНС звернули на послідовність дій у разі виникнення пожежі, нагадали алгоритм використання первинних засобів пожежогасіння.
16 Лютого, 2024 р., 09:46
   Збільшилась кількість випадків загибелі людей через отруєння чадним газом. Сьогодні, внаслідок одного з таких трагічних випадків, на Житомирщині загинуло 7 людей.
16 Лютого, 2024 р., 09:45
   Пожежі у побуті спричинені неправильним користуванням електроприладами чи неуважністю можуть мати вкрай негативні наслідки. Щоб упередити такі ситуації рекомендуємо дотримуватись наступних правил:
14 Лютого, 2024 р., 16:26
   З метою попередження пожеж та загибелі на них людей працівники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно з представниками міської ради провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання та інформаційно-профілактичні заходи серед мешканців села Рогізна. Працівники ДСНС відвідали оселі громадян, щоб нагадати про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Довели статистику пожеж та основні причини їх виникнення. Громадянам пояснили, що почастішали випадки виникнення пожеж у житловому секторі. В ході відпрацювання проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу серед населення з основ пожежної безпеки, попередження травмування та загибелі людей, розповсюджено листівки на протипожежну тематику та вручено пропозиції про усунення порушень вимог пожежної безпеки. Люди запевняли рятувальників, що правил життєдіяльності у побуті дотримуються, адже розуміють, якого лиха може завдати неконтрольований вогонь.
09 Лютого, 2024 р., 16:13
   З метою попередження пожеж у житловому секторі фахівці ДСНС Білоцерківського районного управління  провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців Сквирської МТГ щодо правил безпеки під час опалювального сезону.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора