Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державна служба України з надзвичайних ситуацій

07 Травня, 2024 р., 08:43
Рятувальники разом з ДЮРПівцями провели для учнів навчання ризикам, пов’язаним з вибухонебезпечними предметами
07 Травня, 2024 р., 08:41
Сьогодні до рятувальників Сквирщини завітала команда ДЮРП «Зворотня тяга» Сквирського академічного ліцею. Юні та невгамовні рухівці будь-якої пори року і часу доби чекають на зустріч зі своїми наставниками-рятувальниками.
03 Травня, 2024 р., 13:05
Бережіть природу від пожеж!
02 Травня, 2024 р., 08:31
Працівники Білоцерківського РУ спільно з лісниками Сквирського лісництва ДП «Ліси України» провели відпрацювання лісових зон на території Сквирської МТГ Білоцерківського району. Під час заходу закликали громадян на необхідністі суворого дотримання вимог пожежної безпеки під час перебування в лісових масивах. Варто нагадати, що згідно законодавства, Правила пожежної безпеки в лісах України є обов’язковими для виконання всіма громадянами. А їх порушення тягне за собою адміністративну або навіть кримінальну відповідальність та відшкодування винуватцями завданих збитків. На завершення розмови усім було роздано застережні листівки з порадами, яких необхідно суворо дотримуватися під час перебування поблизу лісонасаджень.
26 Квітня, 2024 р., 14:13
   З метою попередження пожеж та загибелі на них людей працівники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно з представниками міської ради провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання та інформаційно-профілактичні заходи серед мешканців села Безпечна. Працівники ДСНС відвідали оселі громадян, щоб нагадати про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Довели статистику пожеж та основні причини їх виникнення. Громадянам пояснили, що почастішали випадки виникнення пожеж у житловому секторі. В ході відпрацювання проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу серед населення з основ пожежної безпеки, попередження травмування та загибелі людей, розповсюджено листівки на протипожежну тематику та вручено пропозиції про усунення порушень вимог пожежної безпеки. Люди запевняли рятувальників, що правил життєдіяльності у побуті дотримуються, адже розуміють, якого лиха може завдати неконтрольований вогонь.
26 Квітня, 2024 р., 14:13
   З метою належної організації заходів щодо запобігання та протидії масовим пожежам лісів, торфовищ та сільськогосподарських угідь на території Сквирської громади упродовж пожежонебезпечного періоду працівниками Білоцерківського районного управління спільно з представниками ТОВ «Шамраївський цукор» проведено обстеження наявності і справності пожежної техніки, аварійно-рятувального обладнання, засобів протипожежного призначення та укомплектування працівниками відповідно штатного розкладу.
26 Квітня, 2024 р., 08:09
   З метою належної організації заходів щодо запобігання та протидії масовим пожежам лісів, торфовищ та сільськогосподарських угідь на території Сквирської громади упродовж пожежонебезпечного періоду працівниками Білоцерківського районного управління спільно з представниками ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» проведено обстеження наявності і справності пожежної техніки, аварійно-рятувального обладнання, засобів протипожежного призначення та укомплектування працівниками відповідно штатного розкладу.
25 Квітня, 2024 р., 16:01
   З метою попередження пожеж та загибелі на них людей працівники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно з представниками міської ради провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання та інформаційно-профілактичні заходи серед мешканців села Дулицьке. Працівники ДСНС відвідали оселі громадян, щоб нагадати про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Довели статистику пожеж та основні причини їх виникнення. Громадянам пояснили, що почастішали випадки виникнення пожеж у житловому секторі. В ході відпрацювання проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу серед населення з основ пожежної безпеки, попередження травмування та загибелі людей, розповсюджено листівки на протипожежну тематику та вручено пропозиції про усунення порушень вимог пожежної безпеки. Люди запевняли рятувальників, що правил життєдіяльності у побуті дотримуються, адже розуміють, якого лиха може завдати неконтрольований вогонь.
24 Квітня, 2024 р., 15:36
   Шановні батьки! З метою недопущення трагічних наслідків та травмування неповнолітніх, рятувальники закликають вас не залишати малолітніх дітей без нагляду та змалечку навчати їх основам безпеки!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора