Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Січня, 2024 р., 16:27
   25 січня 2024 року у рамках інформаційної кампанії з популяризації сімейних форм виховання та пошуку кандидатів у патронатні вихователі, начальник служби у справах дітей та сім’ї Сквирської міської ради Надія РОГОЗА спільно із фахівцем із  соціальної роботи комунальної установи Сквирської міської ради «Центру надання соціальних послуг» Олександрою  КАРПЕНКО, начальником Сквирського відділу Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості Світланою КРИВУШЕЮ, заступником начальника Сквирського відділу Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості Тетяною ШЕМЧИК у приміщенні Сквирського відділу Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості провели семінар на тему: «Про сімейні форми виховання дітей: усиновлення, опіка/піклування, влаштування в прийомну сім’ю та дитячий будинок сімейного типу та запровадження патронату над дитиною».
25 Січня, 2024 р., 10:13
Внесено зміни до додатка РІ до рядка 03 РІ Податкової декларації з податку на прибуток підприємств
24 Січня, 2024 р., 09:50
   Учасники бойових дій та люди з інвалідністю унаслідок війни можуть безкоштовно здобути нову професію або підвищити кваліфікацію. Таку можливість їм надає служба зайнятості.
23 Січня, 2024 р., 15:45
Коефіцієнт індексації нормативної грошової оцінки земель за 2023 рік становить 1,051 для всіх категорій земель
23 Січня, 2024 р., 08:19
   Інформуємо про проведення масового вибуху 24 січня 2024 року в період з 08:00 до 17:00 на Шамраївському гранітному кар’єpi, відповідно до погодженого плану розвитку гірничих робіт на 2024 рік, для отримання сировини (Гірничої маси) для подальшого виробництва щебеневої продукції.
19 Січня, 2024 р., 16:15
За повідомленням ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» з метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити профілактичні роботи у мережах Сквирської міської територіальної громади. У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:
19 Січня, 2024 р., 11:28
Міська голова Валентина Левіцька розпорядженням №88 - ОД створила робочу групу із розробки Стратегії розвитку системи питного водопостачання та санітарії Сквирської міської територіальної громади. Станом на 16.01.2024 року проведено два засідання робочої групи на яких схвалено План організації діяльності з розробки Стратегії розвитку системи питного водопостачання та санітарії Сквирської міської територіальної громади. Проводиться збір статистичної інформації щодо наявної системи водопостачання та водовідведення, розроблено анкету та прийнято рішення провести опитування з метою вивчення громадської думки щодо розвитку централізованого водопостачання в населених пунктах громади, які буде враховано при підготовці аналітичного звіту. Опитування анонімне та буде проходити в період з 19.01.2024 до 23.02.2024 року. Взяти участь в опитуванні можна в приміщенні ЦНАПу за адресою м.Сквира вул.Якушкіна, 3А , старостинських округах або заповнити форму перейшовши за посиланням:
19 Січня, 2024 р., 10:15
За повідомленням ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» з метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити профілактичні роботи у мережах Сквирської міської територіальної громади. У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:
18 Січня, 2024 р., 15:46
Коли рідні чи близькі нам люди йдуть на фронт, це випробування і подвійний стрес для всієї родини. Та ще складніше дати собі раду з цим малечі, яка не має відповідей на безліч запитань і сприймає реальність дещо інакше.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора